Go Back   Harley Davidson Forums > Harley Davidson Tech & Mechanical Forum > Electrical/Lighting/Alarm
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Electrical/Lighting/Alarm Having electrical problems? Discussion on everything electrical and lighting systems.

Reply
 
 
 
P
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 07-14-2011, 11:15 PM
tonedef tonedef is offline
Hang Around
Join Date: Jul 2011
Location: oakland
Posts: 1
Default speedometer problems

My 2000 883 had a low battery and would not start. I used a battery charger and tried to jump it. Battery too dead. Charged up battery and now speedometer is not working neither is the odometer. I cleaned the sensor still no speedo. I uses the self diagnostic mode on the speedo and d08 showed. All of the things I have read state that the speedometer needle should sweep once entering the diagnostic mode. Mine does not. Did I fry the speedo when I tried jumping my bike with a bead battery?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2011, 06:01 AM
UltraNutZ's Avatar
UltraNutZ UltraNutZ is offline
Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Cypress, TX
Posts: 12,067
Default

tonedef, I would pull both cables off the battery and unplug the ECM. Let it set for a few and connect it back up in that order and see what results
Reply With Quote
Old 07-15-2011, 06:01 AM
 
 
 
P
Reply


Tags
bouncing, cycle, davidson, davivson, harley, hd, inop, malfunction, motor, problems, repair, spedometer, speedo, speedometer, troubleshooting


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Join HDForums

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Sponsors

All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.


Internet Brands, Inc.