04 Ultra Blowing Acc Fuse????? - Harley Davidson Forums



Ignition/Tuner/ECM/Fuel Injection Need advice on ignition issues? Questions about a tuner? Have questions about a EFI calibration or Fuel Injection? Tips on Engine Diagnostics, how to get codes, and what they mean. Find your answers here.

04 Ultra Blowing Acc Fuse?????

Reply
 
 
 
P
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-11-2010, 09:43 PM
CCNitro's Avatar
CCNitro CCNitro is offline
New Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2010
Location: Southern Ind.
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 04 Ultra Blowing Acc Fuse?????

My buddie has an 2004 Ultra/88"/5spd. while we were riding today, his gauges,brake lights,etc quit working, come to find out it was accessory fuse/15amp mini located under kickstand side cover fuse box. replaced it and 5 mins into the ride it blows it again, weve search almost everything, as in bare wires and such. any "ideas" has anyone had this happend?? the bike still runs,starts and all, just the accessories dont work. the fuel gauge/low fuel light did stop working several months ago, would replacing fuel sending unit be a good place to start??
You guys helped me on my ride, hope you can help fix this issue!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2010, 09:57 PM
dawg's Avatar
dawg dawg is offline
Club Member
Join Date: Jun 2006
Location: Vermont
Posts: 20,984
Thanks: 0
Thanked 19 Times in 19 Posts
Default

It's wiring somewhere. When this happened to me it was the rear brake switch wiring chaffing on the bolt that attaches my exhaust to the transmission bracket. Places to check would include under the rear fender and in switch housings.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2010, 10:11 PM
CCNitro's Avatar
CCNitro CCNitro is offline
New Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2010
Location: Southern Ind.
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We will check this are out tomorrow, Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 04-12-2010, 01:21 AM
Denver_Rick's Avatar
Denver_Rick Denver_Rick is offline
New Member
Join Date: Mar 2008
Location: Denver, Colorado
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

another thing to check would be the accessory jack, on my 08 its packed up in front of the battery box make sure the wires are not chaffed.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-19-2010, 01:31 AM
ecvjohnny's Avatar
ecvjohnny ecvjohnny is offline
Senior Rider
Join Date: Nov 2009
Location: Northern Calif.
Posts: 336
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if you have the manual and locate which fuse it is, it'll help identify what circuit is the problem.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-26-2010, 10:56 AM
thecurti's Avatar
thecurti thecurti is offline
New Member
Join Date: Jul 2010
Location: Amelia, Va.
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Any update here? I'mNew to the forum here, but I am having the same problem with my 98 Eglide.
Curtis
Reply With Quote
  #7  
Old 07-26-2010, 12:12 PM
rh8234's Avatar
rh8234 rh8234 is offline
Elite HDF Member
Join Date: Jul 2005
Location: Lockport Township, IL
Posts: 3,943
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First place I always check is the last place I did some work. If you've had the switch housings off, for example, look for a pinched wire in them.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-28-2010, 06:16 PM
CCNitro's Avatar
CCNitro CCNitro is offline
New Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2010
Location: Southern Ind.
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by thecurti View Post
Any update here? I'mNew to the forum here, but I am having the same problem with my 98 Eglide.
Curtis
Sorry for the delay!! but he never found out why the fuse was blowing. instead he replace the fuse with a trip circuit breaker. and to this day I dont think that he has had to reset it. ?? Sorry I couldnt help any more than that. hope you find the issue.
Reply With Quote
 
 
 
P
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shorted rear lights, now it wont start keno Touring Models 8 09-20-2014 02:39 PM
Fuel pump no power after battery replacement Boozer Touring Models 6 07-31-2013 09:17 PM
blown signal fuse now no pump or starter? vlongrider Dyna Glide Models 8 06-05-2012 11:36 AM
blown fuse everytime you apllir rear brake claytarget Touring Models 13 07-19-2010 03:19 AM
Accessory fuse keeps blowing hunter93 Touring Models 7 09-27-2006 02:30 PM


Tags
04, 2004, acc, accessory, blowing, classic, engetion, found, fuse, fuses, harley, location, problem, rod, starting, ultra

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.