Go Back   Harley Davidson Forums > Harley Davidson Motorcycles > Touring Models
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Touring Models Road King, Road King Custom, Road King Classic, Road Glide, Street Glide, Electra Glide, Electra Glide Classic, and Electra Glide Ultra Classic bikes.
Sponsored by: Fuel Moto USA

Reply
 
 
 
P
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-24-2008, 08:41 AM
Harleynole Harleynole is offline
Senior Rider
Join Date: Oct 2006
Location:
Posts: 385
Default Radio Display Screen BLANK!

Went out Sunday morning to take the scoot for a ride. Got on, started her up and my radio display screen is blank. Nothing, nada....however everything still works fine with the hand controls, CD, radio, volume, etc.

No clock, no nothing.

What's up with this??
__________________
Harley Nole
Bruce, Florida
07 Ultra
SERT
Rinehart TD's

What "could have happened", ......usually did.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2008, 09:04 AM
stro1965's Avatar
stro1965 stro1965 is offline
Ultimate HDF Member
Join Date: Feb 2007
Location: Bellevue, NE
Posts: 8,451
Default RE: Radio Display Screen BLANK!

You might try pulling the radio fuses (I think there are 2 of them) for a minute and see if that resets everything.
__________________
http://i151.photobucket.com/albums/s145/stro1965/newsig-1-2.png
Reply With Quote
  #3  
Old 03-24-2008, 10:37 AM
Capt.Bob Capt.Bob is offline
Senior Rider
Join Date: Jul 2006
Location: Middleburg Florida
Posts: 366
Default RE: Radio Display Screen BLANK!

Mine did that one time. I turned it off with the ignition switch still on and turned it back on again. Everything was cool again.
__________________
http://bobbyhill.home.att.net

2006 EG Ultra Classic vivid black
Stage 1 A/C and download
SE Pro race slip-ons

2005 Honda CBR F4i (red of course)
Scropion carbon exhaust
"the dragon tamer"
Reply With Quote
  #4  
Old 03-24-2008, 10:56 AM
Doug45601 Doug45601 is offline
Road Master
Join Date: Sep 2007
Location:
Posts: 976
Default RE: Radio Display Screen BLANK!

Computer glitch... When initializing, the software registary jumped over the command to show display.. reflash your radio... download from Harley.com
__________________
Time is a waste'n Lets Ride!

Retired, US Navy 30+
and I miss it!
Reply With Quote
  #5  
Old 03-24-2008, 11:04 AM
Windup08's Avatar
Windup08 Windup08 is offline
Road Warrior
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,311
Default RE: Radio Display Screen BLANK!

Quote:
ORIGINAL: Doug45601

Computer glitch... When initializing, the software registary jumped over the command to show display.. reflash your radio... download from Harley.com
You mean Harley's run Microsoft Windows?....
__________________
http://s526.photobucket.com/albums/cc347/gmetzger02/?action=view&current=Windup4b.jpg
08 Ultra Classic, Vance and Hines Slip-ons, SE A/C, SE Race Tuner
Reply With Quote
  #6  
Old 03-24-2008, 11:05 AM
big_al's Avatar
big_al big_al is offline
Elite HDF Member
Join Date: Oct 2007
Location: South Florida
Posts: 4,523
Default RE: Radio Display Screen BLANK!

Quote:
ORIGINAL: Harleynole

Went out Sunday morning to take the scoot for a ride. Got on, started her up and my radio display screen is blank. Nothing, nada....however everything still works fine with the hand controls, CD, radio, volume, etc.

No clock, no nothing.

What's up with this??
The same exact thing happened to my 06 and the radio had to be replaced and to top it off it was out of warranty and thank god that the service mgr did a goodwill replacement for me..
__________________
"Get your facts first then you can distort them as you please"

"Life is Full of Opportunities Dont blame others for your Failures"
Reply With Quote
  #7  
Old 03-24-2008, 11:06 AM
cfmii11's Avatar
cfmii11 cfmii11 is offline
Road Master
Join Date: Jan 2008
Location: Connecticut
Posts: 771
Default RE: Radio Display Screen BLANK!

Check the contrast, if you hit the adjustment by mistake it will go blank.

Charlie
__________________
It's hard to kiss the lips at night, that chew your *** out all day long!


2007 FLHTCUI - BLACK & CHROME - V&H True Duals w/ Moster Ovals - Fuelpak-SE Stage I AC - Forge Tec Monarch Wheels - Firecap's Mini ARC Silver Package - Bagger Brace - Corbin Dual Tour - Jagg Oil Cooler & Chrome, Lots of chrome
Reply With Quote
  #8  
Old 03-24-2008, 11:17 AM
avcaruso's Avatar
avcaruso avcaruso is offline
Senior Rider
Join Date: May 2007
Location: Upstate New York
Posts: 383
Default RE: Radio Display Screen BLANK!

Not sure what year your bike is, but the HK on my 2006 EGC did the same thing and needed to be replaced. Dealer tried to do a software update first but it did not work. I did a lot of research on this when mine went south, and many have to be replaced. Do a search here and you will find a ton of info.
__________________
Al C.

1972 FLH
2006 FLHTCI


Reply With Quote
Old 03-24-2008, 11:17 AM
 
 
 
P
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Screwed up 2014 flhtk deltapapa New "Rushmore" Models 10 08-15-2014 09:25 PM
radio display hog95023 Touring Models 5 07-29-2014 03:20 PM
HK Radio, Anyone Experienced This Lilman Touring Models 7 03-04-2013 04:13 AM
radio works .....but....... 07yellowglide Audio Systems 4 09-11-2012 07:16 PM
06-07 Harman Kardon Radio Troubles tbradley Touring Models 53 08-17-2008 09:19 PM


Tags
2006, 2007, 2008, blank, classic, control, davidson, dispaly, display, dpwnloads, hand, harley, radio, reset, screen, ultra, upgrades


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Join HDForums

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Sponsors

All times are GMT -5. The time now is 06:54 AM.


Internet Brands, Inc.