No Radio reception after connect A/M headset - Harley Davidson Forums



Touring Models Road King, Road King Custom, Road King Classic, Road Glide, Street Glide, Electra Glide, Electra Glide Classic, and Electra Glide Ultra Classic bikes.
Sponsored by:
Sponsored by:

No Radio reception after connect A/M headset

Reply
 
 
 
P
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-12-2017, 10:12 PM
Lonesome George Lonesome George is offline
New Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2017
Location: NB, Tx
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Radio reception after connect A/M headset

14 Ultra Limited. I bought an aftermarket headset .. after pushing every set up button I could ... never got the mic to work. So I simply disconnect the headset connection from the plug and ... lost radio antenna reception. Its like the antenna is not connected. I get two stations barely. I used to get dozens of stations.
Anybody what I did, and how to undo it.
Reply With Quote
 
 
 
P
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New HD AD2P Bluetooth adapter VA_Larry New "Rushmore" Models 36 08-28-2017 08:02 PM
No radio reception-solved pshaw09 Audio Systems 2 06-23-2017 04:21 PM
poor to zero radio reception: orangefltrx Audio Systems 3 03-09-2017 11:10 AM
Radio Reception mjonesjr84 Touring Models 9 08-05-2016 05:00 PM
FM reception issues Hitch2016 Touring Models 15 01-07-2016 09:12 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:07 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: